torstai 19. kesäkuuta 2014

Näyttelykoiran elämää: Halis ja Charlie

Esittelyvuorossa upeat veteraanit Halis ja Charlie. Haliksella on voittoputki päällä, viime viikonloppuna upeasti ensin Mustialassa ROP, ROP-VET ja  BIS3-VETERAANI ja Pöytyällä BEST IN SHOW VETERAANI! Charlie voitti pari viikkoa sitten erikosnäyttelyssä tuplan ollen BIS1- ja BIS1-VETERAANI!

Kysytäämpä Simolta lisää mitä näille valloittaville veteraaneille kuuluu

Rotu: Venäjänvinttikoira
Tittelit ja nimet: 

C.I.B FIN MVA NO MVA EE MVA LV MVA EE VMVA LT MVA RU MVA RU JMVA EE JMVA PMJV-05 V-08 V-11 CH VMVA RKFV LTV-06 EEV-10 PMVV-12 DKVV-12 HeVW-12 VV-12 TLNVW-13 EEVV-13 EUVV-13 HeVW-13 PMVV-13 VV-13 Rajalinjan Flash Thowra "Charlie"




C.I.B US MVA FI MVA CH MVA EE VMVA EE MVA LV MVA LT MVA AM JLCH PL MVA EUV-11 LTV-12 PL&PZV-12 PL&PZV-13 V-13 TLNVW-14 EEVV-14 Rajalinjan Halis "Halis"



1) Onneksi olkoon upeista veteraaneista, kerro hieman taustaa mistä kaikki alkoi ja mikä on menestyksen ja pitkän näyttelyuran salaisuus?

Vastaus: Itsehän olen vasta 19 vuotias.. mutta koirien kanssa juossut kehissä jo 5 vuotiaana.Suurin kiitos kuuluu tädilleni (Minna Saariselle joka silloin nuorena tahtosi mut kehään sitä en kyllä kadu hetkeäkään). Suuren työn on tehnyt edesmennyt tätini ja mummoni joka omisti elämänsä tälle harrastukselle. Ehkä tätä jo voi sanoa elämäntavaksi omalta osaltani.
Charlie ja Halis ovat pitkäikäistä sukua molemmat. Riittävä lepo ja monipuolinen ruokinta ja myös niitten kanssa eläminen voi olla salaisuus ja suurinmmaksi sekin, että molemmat koirat nauttivat näyttelyistä!  

2) Onko Haliksen ja Charlien luonteissa paljon eroja?  

Vastaus: Luonteissa on hieman eroja, Halis on luonteeltaa sellainen joka haluaa rakkautta koko ajan ja myös huomiota. Mutta Charlie on ollut aina päättäväinen ja "kuningaallinen", molemmilla koirilla on aivan ihanat luonteet, tulevat kaikkien kanssa toimeen.

3) Paljon on varmasti muistoja, mitkä niistä ovat jääneet parhaiten mieleen?

Vastaus: Muistoja niitä riittää vaikka moneksi illaksi kerrottavaksi, mutta ehkä mieleenpainumimmat ovat Charlien viime vuonna 5. kerta putkeen kutsu Champpion & Champpion gaalaan 2014, ja muutama viikko takaperin Suomen Borzoi Clubin omassa erikoisnäyttelyssä BEST IN SHOW 1 ja myös BEST IN SHOW VETERANI ! Tuomarin sanoja lainaten : this dog look 4 years old Haliksen osaltahan meidän yhteinen taival alkoi vasta melkein 4 vuotta sitten, kun hän saapui takaisin Suomeen 5 vuoden Usa asumisen jälkeen. Tärkein muisto on Euroopan Voittaja-tittelin voittaminen Hollannissa! Ja 2012 vuoden menestykkäin Borzoi, myös hän on saanut kutsun 2 kertaa putkeen Champpion &Champpion Gaalaan.  

4) Mitkä ovat Haliksen ja Charlien ylintä herkkua?

Vastaus:  hmm... herkut, taitaa ne olla Hauhau Kanafileet  

5) Millaisia suunnitelmia loppuvuodelle?

Vastaus: Suunitelmia niitä on paljon ja myös salaisuuksia Tarkoitus on kisata molempien koirien kanssa veteraani kehissä. Loput jääköön salaisuudeksi !  

Dog Showing - it's not a hobby, it's a way of life!



Kuvat: Simo Jyrkinen
Kuvien kopiointi ja luvaton käyttö kielletty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti